lørdag 16. oktober 2010

Frognerseter til Sognsvann via Ullevålseter

Rene påskestemningen i solveggen på Frognerseteren.

Igjen ble det vakre høstværet utnyttet og denne dagen gikk turen med bane (og buss for bane fra Majorstua til Frognerseter). Labb er fortsatt kraftig forkjølet og holder seg klokelig innendørs. Jeg hadde hyggelig selskap av en venninne, og hennes lille datter som for det meste sov godt i vognen sin.

Lokale spesialiteter; hjemmelagede bærcoockies.

Frognerseter ble første stopp før vi tok fatt på turen. Ja, vi lot oss friste... Det var rene påskestemningen å sitte i solveggen med en kopp varm kakao med krem. Godt å kunne unne seg slike godsaker når man tross alt skal ut på tur :-)

Begge hadde vi gått ruta på ski flere ganger tidligere, men aldri til fots. Usikre på hvor lang tid det ville ta å gå hele strekningen, valgte vi å gå uten for mange avstikkere. En liten Geocache og noe soppsanking ble det selvsagt plass til da :-) Traktkantarellen er flott nå!

Jeg har på min gps markert steder jeg skal tilbake til for å lete etter sopp.

Ullevålseter er det alltid like hyggelig, og den hvite rare hesten var tilstede også i dag. Den var ikke fullt så interesserte i oss nå, som den pleier å være når den kommer og spiser brødskivene ut av matpakka vinterstid. Kanskje like greitt.
Etter at liten og stor hadde fått seg noe å styrke seg på, gikk ferden videre mot t-banen på Sognsvann. Vi konstaterte at det var supert å gå denne ruta også til fots, men det går overraskende mye langsommere enn med ski på beina.

Fem timer etter ankomst på Frognerseter, kunne vi sette oss på første bane mot byen. Litt matte og veldig fornøyde.

Et noe uvant syn for oss begge; Ullevålseter UTEN snø.

Om du vil følge sporene til Pål Anders....

Den snodige, hvite hesten var på plass.
Sovende og lite interesserte i oss.

Is på pyttene og rim i gresset!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar